NEDUMERIRE: Nimeni nu vorbește de faptul că fotbaliștii din Kosovo au ieșit fără permisiunea arbitrului de pe teren. Nu spune NIMENI că portarul Kosovo a incitat galeria.

Unde în regulamentul de fotbal scrie că un jucător de fotbal poate ieși de pe terenul de joc fără aprobarea arbitrului? Nu trebuia ca arbitrul să dea 3-0 pentru România? Arbitrul nu trebuie să decidă prima dată la ceea ce se întâmplă pe teren și apoi în tribuna? Nu arbitrul trebuia să oprească jocul înainte ca jucătorii să plece de pe teren? Dacă portarul din Kosovo a incitat galeria de ce nu s-a luat măsură disciplinară de arbitru împotriva lui?

Ce jucător își permite să iasă de pe teren fără permisiunea arbitrului? Pentru jucător este important ce se întămplă în tribune? Jucătorul decide ce face în funcție de ceea ce se întâmplă în tribune? Jucătorul judecă și decide ce face în funcție de una sau alta din galerii? Scrie undeva în regulamentul de fotbal că jucătorul de fotbal poate ieși de pe teren când vrea și cum vrea?

Sursă: https://www.facebook.com/groups/511604855532432/permalink/24402401242692792/?paipv=0&eav=Afa451XtNwxdpcmJm0mk2hmTSbJ6mjpE3L5GQoTxYEE0WFt6u_k_Cn2II8MBsnTqOd0&_rdr

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here