Noi asfaltari se fac pe lotul I al Autostrazii Sebes-Turda, care are 17 kilometri si cuprinde segmentul de la Sebes pana la Paraul Iovului

Luni, în jurul amiezii, firma Europexpres, prestatorul contractat de Pizzaroti pentru a face asfaltările, turna primul strat de asfalt (AB2), aproape de DJ 107 C, pe sensul de mers Turda – Sebeș, scrie Ziarul Unirea.

Între podul peste râul Ampoi și DJ 107 C, pe o distanță de circa 1,2 kilometri, tot terasamentul este adus la nivel, iar pe măsură ce se va așterne balast stabilizat, toată această porțiune va fi asfaltată. În momentul în care se va finaliza asfaltul în această zonă, pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, se va ajunge la circa 6 kilometri de drum cu asfalt.

Terasamentul autostrăzii dintre Lancrăm și Oarda, un segment de circa 3,5 kilometri, pare să fie la faza în care se poate așterne balast stabilizat, iar ulterior asfalta, lucru care ar proteja terenul peste iarnă.

Meteorologii anunță vrem bună până la jumătatea lunii noiembrie, care i-ar permite antreprenorului general să asfalteze, dacă nu tot terasamentul măcar o porțiune între Lancrăm și Oarda.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here