Conform planurilor, este vorba despre o suprafață de aproape 18 mii de metri pătrați, iar clădirea are 11 dormitoare, câteva camere de zi și de evenimente, un teatru, un cinematograf, un cazino și o brutărie. Clădirea este estimată la un 1,4 miliarde de dolari.

Deși este închis într-un centru aflat la periferia Moscovei, Alexey Navalny, principalul oponent al lui Putin, a lansat un film despre averea președintelui Rusiei, titrează CNN. FBK susține că proprietatea cuprinde și un teren de hochei, propria biserică, dar și o seră de 2.500 de metri pătrați. 

Clădirea are și o cameră obscură cu scopuri încă necunoscute, restul este decorat în stilul palatelor regale din St. Petersburg. De exemplu, o masă valorează 56.000 de dolari iar o canapea 26.000 de dolari.

În urma acestor dezvăluiri, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a reacționat imediat: “Au început să reia aceeași poveste veche. În 2016 sau 2017 au menționat pentru prima oară despre un așa-numit Palat al lui Putin în Gelendzhik. Nu este adevărat. Putin nu deține un palat”.

Vladimir Putin: ”Cer să se lanseze o vaccinare în masă a întregii populaţii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here