Lucian Dolcu, procuror DNA Timișoara, a hărțuit și șantajat o femeie însărcinată și mamă a unei fetițe în vârstă de 7 ani și jumătate, cu fanteziile sale sexuale.

Procurorul îi propunea femeii partide de sex: Nu vrea într-o cameră de motel. „Acolo ducem doar colaboratorii, informatorii. Nu e cazul tău!”. Femeia i-a făcut plângere penală pentru șantaj și hărțuire.

Noi dezvăluiri au fost făcute de Critic Arad:

Am subliniat din mesajele pe care procurorul DNA le-a trimis de pe unul dintre conturile false (în care „lucra la BCR Timișoara” și avea „la prieteni” exclusiv procurori, stripteuze și bisexuali) – CONT PE CARE, FAPTĂ CARE ACCENTUEAZĂ GRAVITATEA FAPTEI DE ȘANTAJ!, ȘI L-A ȘTERS CHIAR ÎN ZIUA APARIȚIEI ARTICOLULUI NOSTRU – ceea ce e, de departe, cea mai gravă dintre infracțiuni.

Pe scurt – cum ne place tuturor: un procuror DNA dezvăluie potențialei sale victime, căreia i-a arestat tatăl cu câțiva ani în urmă, date dintr-un dosar nou, aflat în curs și despre care probabil victima habar nu avea. Îi induce ideea că „face parte din schemă” și e „la mâna lui”… că s-ar putea să o vizeze  în calitate de inculpat…   „că doar știe ce poate” (paranteză obligatorie: probabil că discutăm despre fondurile POIM  la Compania de Apă Arad… iată un probabil indiciu… ca să înțeleagă și cititorul de contoare: „Compania de Apă Arad a găzduit anul trecut, o întâlnire între reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene (MFE), respectiv ai Autorității de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare din cadrul MFE și reprezentanții Companiilor de apă din Regiunea de Vest: Timiș, Caraș Severin, Hunedoara, Valea Jiului și Arad care în perioada următoare vor implementa investiții de modernizare și extindere a infrastructurii de apă-canal în cadrul POIM – Programul Operațional Infrastructură Mare.” – vezi https://www.arq.ro/compania-de-apa-arad-si-intalnirea-de-lucru-pentru-extinderea-si-modernizarea-infrastructurii-de-apa).

Victima lucrează la Compania de Apă, deci, așa că, odată mai mult, pune presiune pe ea… după ce o felicită pentru SARCINĂ! (Soiul ăsta de perversiune încă nu s-a înregistrat în analele facultăților de psihiatrie) Se oferă să fie nici mai mult nici mai puțin decât „îngerul ei păzitor”… asta după ce „a citit în globul de cristal”. (Dacă nu anchetează el dosarul cu implementarea POIM la C.A. atunci e ȘI MAI GRAV: înseamnă că a furat informațiile unui coleg și l-a pus și pe acesta într-o postură… de martor  cel puțin, într-un alt dosar!)
După care se prinde ce căcat a putut să comită și încearcă s-o dreagă… o sună de pe numărul personal, îi trimite poza și toate celelalte, pe care le puteți (re)lectura mai jos (dacă aveți nevoie de o cură de „greață originală”) și, după ce-i apare 40% din uriașa problemă pe care și-a făcut-o (în cel mai propriu și argotic sens al termenului) cu mâna lui, într-un acces de disperare își șterge contul fake (și mai mult ca sigur, atât de drag), Mădălina Delea

Urmare a acestui fapt, Lucian Dolcu s-a ales cu încă o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri”:

prevăzută și pedepsită de Art. 275 Cod penal astfel:
(1) Sustragerea, distrugerea, reținerea, ascunderea ori alterarea de mijloace materiale de probă sau de înscrisuri, în scopul de a împiedica aflarea adevărului într-o procedură judiciară, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

 (2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează împiedicarea, în orice alt mod, ca un înscris necesar soluționării unei cauze, emis de către un organ judiciar sau adresat acestuia, să ajungă la destinatar.”

Cea de-a doua plângere penală a fost înregistrată la sfârșitul săptămânii trecute iar lui Lucian Dolcu, conform surselor noastre, i s-au retras (odată cu sprijinul tuturor colegilor și prietenilor) dosarele la care lucra.

Text preluat integral de pe flux24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here