Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă că, începând cu data de 14.06.2013 ora 21.00, se va închide circulaţia auto pe str.Cpt.Grigore Ignat, tronsonul cuprins Bd. Muncii şi  podul peste râul Someşul Mic în vederea efectuării lucrărilor la linia de tramvai.

Lucrările se vor executa inclusiv pe curba de la intersecţia  Bd. Muncii – str.Cpt.Grigore Ignat, circulaţia auto desfăşurându-se alternativ pe o singura bandă.

Pe perioada lucrărilor se interzice  accesul auto pe str.Cpt.Grigore Ignat, de la sensul giratoriu din zona  podului peste raul Somesul Mic, cu excepţia riveranilor, din direcţia str.Traian Vuia ( nu se va mai putea ieşi in Bd. Muncii).

Pentru lucrările la linia de tramvai care se efectuează în zona intersecţiei Bd. Muncii- Oasului- Byron (zona Real)  şi care au determinat interzicerea virajelor la stânga peste linia de tramvai, circulatia autovehiculelor se poate realiza pe direcţia Gara – Chinteni si spatiul comercial Real (dus -intors), pe următoarea rută alternativă:  str.Oaşului- Codru Dragusanu/ Iasomiei- Sobarilor- Fabricii- Bd. Muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here