Luna viitoare, în cadrul companiei Carbochim, va fi ales un nou consiliu de administrație. Mandatul mambrilor care fac parte acum din CA-ul Carbochim expiră, iar restul își dăduseră demisia anterior anunțului despre investiția imobiliară care va apărea în locul fabricii din Cluj Napoca.

Conform rapoartelor BVB, mandatele preşedintelui Viorel Dorin Popoviciu şi ale membrilor Ioan Turbatu, Tudor Ungurean, Adrian Giurgiu şi Daniel-Silviu Stoicescu se încheie în data de 26 februarie. De asemenea, Gheorghe Titus Dan Popa, Mircea Pietro Ionescu şi Viorel Vasile Crişan au demisionat de funcţiile de administratori ai companiei, din motive personale/de sănătate.

Reamintim că pe amplasamentul fabricii de abrazive Carbochim, din Piața 1 Mai, Iulian Dascălu, patrunul Iulius Mall, care deține pachetul mahoritar de acțiuni a Carbochim, a aprobat vânzarea terenului fabricii situat în Piaţa 1 Mai din Cluj-Napoca, tranzacţie estimată la cel puţin 41,6 milioane de euro. Pe de altă parte, în AGEA s-a aprobat cumpărarea unui alt imobil cu destinaţie industrială tot în Cluj, în vederea relocării fabricii, pentru cel mult 3,5 milioane de euro.

Pe terenul fabricii clujene se va construi un ansamblu imobiliar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here