După suspendarea lui Eugen Cecan de la conducerea DRDP Cluj, CNAIR l-a numit în funcție pe Alex Petcovici, un inginer de 33 de ani care lucrează în cadrul instituției din 2011.

Cecan era susținut de PNL, iar Petcovici a fost validat de ministrul USR PLUS Cătălin Drulă. Noul director este interimar și poate ocupa fotoliul cel mult șase luni.

Consiliul de Administrație al CNAIR a luat săptămâna trecută decizia suspendării lui Eugen Cecan din funcția de Director Regional al DRDP Cluj, în urma trimiterii sale în judecată pentru delapidare în dauna regionalei pe care o conducea.

3 COMENTARII

  1. Cu aceasta ocazie poate se uita si pe drumul 161/A unde dupa ce s-a turnat asfalt proaspat au inceput sa circule TIR-urile pe ruta Campia Ceanu-Mare-Iuriu de Campie-Cojocna -Apahida spre disperarea turistilor de la Cojocna.Acest traseu este practicat pentru a se evita controalele de la Valcele.Asfaltul turanat va rezista 3 luni deoarece se merge cu un tonaj prea mare AGABARITIC!!! ALOOO se aude??

  2. GArdurile ruginite de pe Cluj – Turda si rahaturile alea de alveole de la Cluj Huedin cand se vor demonta / finaliza? Haosul lasat de acest Cecan este imens

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here