La nunta lui George Simion, liderul AUR, sunt așteptații mii de invitați, iar pentru a avea acces la petrecere, nuntașii vor avea brățări, exact ca la festivalul UNTOLD.

Simion a declarat că toți cei care vor fi prezenți la nuntă trebuie să se înregistreze pe georgesimion.ro pentru a avea brățară de acces,iar înscrierile se fac până pe 20 august.

 „Vrem să știm cine intră, pentru că avem informații că vor să vină oameni de-ai lui Virgil Popescu”, a spus liderul AUR.

La nunta lui George Simion vor cânta Sava Negrean Budeanu, Sofia Vicoveanca și Phoenix. Totodată, va fi multă muzică aromână.

„Noi avem experiența organizării, totul este calculat. Baloții sunt instalați, să avem vreme bună și să fim sănătoși. Dacă plouă ne răcorește, că în august avem problema cu căldura”, a mai precizat George Simion.

Liderul AUR a amintit că darul nu este obligatoriu, iar cine vrea poate să facă o donație pentru un spital mobil.

„O sa aibă dotări de câteva sute de mii de euro, aparate de oftalmologie, de stomatologie etc, si vom merge cu el prin Romania. N-am nicio problemă, trec toate darurile in declaratia de avere”, a explicat George Simion la România TV.

Citește și: George Simion va avea peste 40 de perechi de nași la nuntă: „O să avem câte o pereche pentru fiecare județ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here