Printre alte aspecte, pandemia de coronavirus a influențat major industria organizării de evenimente, ce a avut de suferit în ultimii 2 ani. Probabil că și tu visai la o nuntă perfectă, ca în povești, însă schimbările iminente de la nivel global au modificat traiectoria evenimentului mult așteptat de către tine și jumătatea ta. Te-ai enervat, ai așteptat, te-ai resemnat, iar pe alocuri ți-ai mai permis să visezi la nunta ta, iar acum, odată cu relaxarea restricțiilor, îți dorești să conturezi cea mai frumoasă zi, cea care îți va rămâne amintire pentru tot restul vieții.

Iată 3 aspecte de care să ții cont în organizarea unui eveniment memorabil!

  • Alege rochia perfectă pentru tine

Cu siguranță unul dintre cele mai importante aspecte ale nunții este reprezentat de rochia ta de mireasă! Ziua comemorării iubirii dintre tine și partenerul tău este una specială, așa că alege cu grija rochia de mireasă, pentru a te simți cât mai frumoasă, specială și încrezătoare. Este foarte important să alegi rochia de mireasă în funcție de forma corpului tău, de preferințele personale și de tematica nunții, pentru ca, la final, totul să fie în armonie perfectă! Inspiră-te din reviste de modă, din noile trend-uri și din stilul vedetelor, iar dacă îți dorești să ai o rochie cu adevărat specială, care să fie unicat, nu ezita să apelezi la un designer vestimentar!

  • Angajează cel mai bun fotograf

Nunta este, pentru majoritatea femeilor, cea mai frumoasă zi din viața acestora, momentul la care visează încă de mici copii. Aceasta îți va rămâne mereu imprimată în suflet și îți vei aminti cu drag de emoțiile pe care le-ai trăit, însă este important să ai și niște amintiri fizice, palpabile, sub formă de fotografii, care să te transpună oricând în trecutul magic pe care ai avut ocazia sa îl experimentezi. Pentru acest lucru, ai nevoie de cel mai bun fotograf, care să înțeleagă nevoile tale și să reușească să surprindă cu măreție emoția unei nunți de poveste și a unei iubiri capabilă să depășească orice obstacol. 

  • Nu uita de importanța decorațiunilor

Pe lista priorităților pentru cuplurile care doresc să își declare iubirea pentru totdeauna se află deseori muzica bună, care îi face pe invitați să danseze până în zorii zilei, și mâncarea gustoasă, care reușește să satisfacă până și cele mai exigente gusturi. De prea puține ori se pune accentul pe decorațiuni, însă acestea sunt extrem de importante, pentru că adaugă un plus de personalitate evenimentului tău! Te poți îndrepta spre baloane în culori complementare cu locația aleasă, ghirlande luminoase, aranjamente florale sau decorațiunile cu terarii pentru evenimente de la Greenarium.ro, fie că optezi pentru un suport de verighete, fie că alegi un set de mărturii!

Nunta reprezintă unul dintre cele mai frumoase, speciale și importante evenimente din viața ta, astfel încât este esențial să organizezi un eveniment pe măsură! Acesta trebuie să definească în totalitate relația pe care o ai împreună cu partenerul tău, să se afle în armonie cu preferințele voastre și cu iubirea pe care o aveți unul pentru celălalt.

Sursă foto: Pexels.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here