Hasan Alqina și Sanni Ovaska.

În noaptea de 21 ianuarie, Hasan Alqina, un refugiat născut în Jaffa, Israel, și-a ucis iubita finlandeză. Se presupune că femeia, o activistă care lupta pentru drepturile refugiaților și imigranților voia să se despartă de Hasan, moment în care bărbatul ar fi decapitat-o pe aceasta într-un apartament din Hämeenlinna, Finlanda.

Vecinii au alertat poliția după ce o cantitate mare de sânge s-a scurs pe sub ușa apartamentului.  Zvonurile locale spun că criminalul s-ar fi filmat la fața locului când ar fi decapitat-o pe femeie.Cu toate acestea, poliția nu dat nicio informație cu privire la acest caz, presa locală spunând că poliția ar dori să mușamalizeze cazul din Finlanda pentru că ar aduce o imagine negativă țării.

Despre tânăra ucisă nu se cunosc prea multe informații, însă se estimează că ar avea puțin peste 20 de ani. Ca mulți tineri, Sanni a fost implicată în mișcări activiste, iar pe lângă multe mesaje politice, se spune că aceasta a făcut deseori comentarii disprețuitoare la adresa bărbaților din zonă.

Sanni Ovaska nu este nici prima, nici ultima femeie care și-a pierdut viața din cauza că voia să rupă relaţia cu iubitul musulman.

Citește și: Octombrie multicultural în Germania (I)

Octombrie multicultural în Germania (II)

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here