Sursa foto: ghidultauonline.ro

Cea mai descărcată aplicație de entertainment din România este o aplicație românească fondată la Cluj, WAM, prin care utilizatorii se joacă și pot câștiga cryptomonede.

Aplicația este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain și se bucură de o popularitate deosebită ultima perioadă în rândul publicului larg, după ce, în 2021, a captat atenția gamerilor și a pasionaților de crypto.

În această săptămână, WAM a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, depășind aplicațiile unor giganți precum Disney, TikTok, Netflix sau HBO.

„Cel mai simplu mod de a adopta o tehnologie este prin jocuri, iar noi credem că putem să fim unul din pioneerii care v-a ajuta la adopția în masă a industriei noastre”, a spus Daniel Tamaș, cofondator și CEO WAM.

WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a câștiga premii crypto, sub formă de NFT și WAM token.

„În perioada următoare ne concentrăm foarte mult pe educarea utilizatorilor și simplificarea tuturor proceselor din cadrul aplicației, primul pas fiind integrarea plății cu cardul în aplicatie, astfel încât totul, în afară de sfera de entertainment, să devină invizibilă pentru utilizator”, a spus Alex Rus, cofondator WAM.

Sursa: Zcj.ro

Citește: Buncărele antiatomice din Cluj pot fi identificate printr-o aplicație specială

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here