O femeie în vârstă de 92 de ani din SUA și-a împușcat mortal fiul de 72 de ani pentru a nu fi trimisă la un azil de bătrâni.

Anna Mae Blessing, care este acuzată de crimă, ar fi plănuit uciderea fiului ei timp de câteva zile. ”Mi-ai luat viața, ți-o iau și eu pe a ta”, a spus femeia, în timp ce era escortată de poliție către secție. Bătrâna a spus oamenilor legii că a intenționat să se sinucidă după ce a luat viața fiului ei, transmite BBC.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 2 iulie, în orașul Fountain Hills. Fiul femeii, a cărui nume este necunoscut, a vrut ca mama lui să ajungă la un azil pentru că ”a devenit dificil” să trăiască cu ea.

Anna Mae Blessing și-a omorât fiul în dormitorul lui, după o ceartă. Ea a scos un revolver, cumpărat în anii ’70 și a descărcat câteva gloanțe în gâtul și maxilarul fiului ei.

Ulterior, potrivit poliției, bătrâna a vrut să tragă și către iubita în vârstă de 57 de ani a fiului ei, care a reușit să scape cu viață după ce s-a luptat cu bătrâna criminală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here