Casa de avocatură Lăpușan & Partners, condusă de cunoscutul avocat Mihai Lăpușan, a intrat de ieri în izolare. Motivul? Unul dintre avocații asociați este soția judecătorului de la Curtea de Apel Alba, judecător depistat pozitiv la testul pentru Covid 19, alături de mai multi grefieri.

Astfel, cei 14 avocați și cei 4 angajați ai casei de avocatură Lăpușan au fost trimiși în izolare, urmând să fie testați la rândul lor.

„Vă dați seama că nimeni nu și-a dorit asa ceva. Însă e mai bine să fim ultra precauți, nu e de joacă cu acest virus. Am anunțat și DSP ieri, care ne-a transmis că nu e cazul să luăm astfel de măsuri, de vreme ce nu suntem niciunul confirmați. Însă eu nu îmi pot permite să risc. Am anunțat și instanțele despre acest lucru, acolo unde, punctual, aveam termene în perioada următoare”, a declarat Mihai Lăpușan, potrivit ziardecluj.ro.

2 COMENTARII

  1. La cum merg vânturile prin instanţe, acestea par a se plasa cu izolare faţă de conceptul de Justiţie, iar parchete ce nu cercetează soluţii uneori nelegale unde prescrieri pot surveni după ani de amânări, e complicitate, ori vicleșug ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here