Bloc

Prețul mediu de tranzacționare a locuințelor din țara noastră depășește 100 de mii de euro, cu o creștere de 10% față de anul trecut.

Potrivit Re/Max România, printre cele mai mari tranzacții din primele șase luni ale anului se numără un complex de vile din Bucureşti, în valoare de 5 milioane de euro, o casă de 1,62 milioane de euro din Cluj-Napoca şi un teren în valoare de 1,5 milioane de euro din Bucureşti.

Compania a înregistrat o creștere de 48%, comparativ cu anul trecut, de la 113 milioane de euro la 169 de milioane de euro.  Totodată, preţul mediu de tranzacţionare pe segmentul vânzări a crescut în acest interval cu aproximativ 10%, de la aproximativ 94.000 de euro la 103.000 euro.

Cele mai multe intermedieri au fost realizate pe segmentul rezidenţial (circa 92% din total), urmate de comercial (4%), industrial (2%) şi office (2%).

Specialiștii din domeniu au anunțat că piața de profil va rămâne stabilă, fără să se înregistreze scăderi de prețuri până la finalul anului.

În România, Re/Max este cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenţi imobiliari, cu peste 70 de francize şi mai mult de 900 de membri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here