O femeie din Dej a fost arestată după ce și-a lăsat copilul să intre în comă. Băiatul în vârstă de 9 ani a fost dus în stare de comă la spital după ce mama lui l-a ținut în casă, cu multiple răni pe aproape tot corpul fără să-i aplice vreun tratament sau să anunțe medicii. Femeia a fost arestată, preventiv, pentru 30 de zile. Anterior deciziei luate de instanţă, femeia fusese reţinută pentru 24 de ore de poliţişti.

Medicii au relatat pentru publicația din Dej că băiatul era pur şi simplu mâncat de viermi şi de muşte. De la spitalul din Dej, copilul a fost transferat în stare critică la Terapie Intensivă în Cluj-Napoca, dar medicii s-au arătat pesimişti cu privire la şansele acestuia de supravieţuire, arată dejeanul.ro.

Procurorii o cerceteaza in acest moment pe mama pentru rele tratamente aplicate minorului si TENTATIVA DE OMOR, pentru ca sunt de parere ca ceea ce s-a intamplat in apartamentul respectiv nu a fost doar neglijenta. Ranile vor fi analizate si de medicii legisti, pentru a se stabili cu exactitate provenienta acestora, fiind luata in considerare si o eventuala oparire accidentala cu lichid, insa ignorata de adultii care ar fi trebuit sa il ingrijeasca.

„În jurul orei 12.45 (vinerit, 24 iulie) Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej –Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. Totodată, a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj”, informa vineri Poliţia Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here