Miss România şi-a desemnat în 2 septembrie câştigătoarea, în persoana Monicăi Hill, cea care va reprezenta ţara noastră la concursul Miss Intercontinental 2017, eveniment ce va avea loc în acest an în Sri Lanka, în luna decembrie. 

Miss Intercontinental, aflat la cea de 46-a ediție va avea loc în Sri Lanka, Colombo în perioada 5-22 decembrie. Finala va avea loc în 21 decembrie 2017 la Hotelul Shangri-La din Colombo.

Peste 60 de frumuseți din întreaga lume sunt așteptate să concureze pentru titlul celei mai frumoase femei de pe toate continentele. Candidatele vor sosi la Colombo pe 6 și 7 decembrie și vor fi acolo pentru aproximativ treisăptămâni pentru diferite activități preliminare, iar finalul turneului va fi pe 21 decembrie, înainte de a pleca pentru națiunile lor respective în zilele de 22 și 23 decembrie.

Anul trecut, finala a avut loc tot în Colombo, când Heilymar Rosario din Puerto Rico a fost încoronată ca Miss Intercontinental 2016 de regina Valentina Rasulova din Rusia, Miss Intercontinental 2015. Heilymar a învins șaizeci și două de alte frumuseți care au concurat pentru a câștiga titlul.

Anul acesta, România va fi reprezentată de o frumoasă clujeancă! Monica Hill are 17 ani și este elevă în clasa a 12-a la Liceul Stroia de Artă Dramatică și Coregrafie ”Octavian Stroia” din Cluj-Napoca. Monica face modeling de la vârsta de 12 ani și a prezentat pentru numeroși designeri consacrați, printre care și Cătălin Botezatu.

Fire ambiţioasă care nu se lasă niciodată până nu îşi atinge obiectivele propuse, Monica este o fire socială şi comunicativă, motto-ul care o reprezintă cel mai bine fiind: ”În viaţă nu există limite, cu excepţia celor autoimpuse”.

“Este o onoare pentru mine să reprezint România la Miss Intercontinental, una dintre cele mai prestigioase competiţii internaţionale de frumuseţe. Ştiu că pentru a câştiga o competiţie importantă de frumuseţe, frumuseţea fizică trebuie obligatoriu completată de calităţi morale şi de inteligenţă. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Romania, mă ambiţionează şi mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul Miss Intercontinental 2017”, a declarat Monica Hill.

Îi dorim mult succes Monicăi şi îi ţinem pumnii!

3 COMENTARII

  1. Mult prea provocator pozează fătuca asta. Îi doresc să se trezească mai înainte de a ajunge acolo unde vrea ea să ajungă. Menirea unei femei este alta decât a deveni păpușica de joacă a unor depravați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here