Mirela Baniaș (35 de ani) și iubitul său mai tânăr, Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Mirela povestește că din prima clipă au simțit atracția, așa că s-au sărutat de parcă se cunoșteau de o viață, iar de atunci sunt împreună. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș. Distanța, dar și experiențele mai vechi cu bărbații, o fac pe Mirela să fie foarte geloasă, chiar dacă iubitul său o asigură de fiecare dată că nu are motive.

În trecut, în 2010, Mirela Baniaș, fiica fostului șef al Poliției Economice Dej, a fost arestată pentru că a furat 520.000 lei și 33.000 euro din conturile unor clienți a Băncii Transilvania, unde a fost angajată la acea vreme.

Fosta funcționară a sucursalei BT din Piața Mihai Viteazu a fost acuzată de înșelăciune și fals informatic, potrivit presei locale. Procurorii DNA susțineau că din 2009 și până în 2010, Mirela Perte (numele din vechea căsătorie) a transferat, prin metoda „suveica” din conturile a 5 persoane, suma de 150 de mii de euro, bani pe care i-a folosit în interes personal.

Mirela Perte (actuala Baniaș) și-a recunoscut vina, dar a declarat în fața procurorilor că a fost „ajutată” de alti angajati ai sucursale.

Reprezentanții Băncii Transilvania au precizat la acea vreme printr-un comunicat de presă că Mirela Perte (actuala Baniaș) a fost dată afară și că prejudiciul creat clienților a fost „acoperit”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here