O elevă de 6 ani a sărit pe geam, de la etajul 1 al Școlii Gimnaziale „Elena Doamna” din Tecuci, deoarece s-a speriat după ce a fost încuiată din greșeală în clasă. Fetița a sărit de la o fereastră de la etajul 1 și ar fi fost prinsă de o învățătoare, suferind răni ușoare. 

Incidentul a avut loc joi, la finalul programului, când fetița a fost închisă din greșeală în sala de clasă. Conducerea școlii a început o anchetă și a stabilit că incidentul a avut loc la finalul cursurilor. Învățătoarea nu a observat că fata s-a întors în clasă și a închis ușa cu cheia deoarece își lăsase în interior lucruri personale.

Fetița s-a rănit la un picior după ce a sărit de la etajul 1 al școlii

„Din cele relatate de doamna directoare, la ieșirea din clasă, la finalul orelor, doamna a scos toți elevii pe hol. Un elev i-a atras atenția, moment în care eleva s-a dus din nou în clasa, fără să fie observată. Doamna a încuiat ușa și nu a văzut că eleva a rămas în clasă. Copilul probabil s-a speriat, s-a panicat și a sărit pe geam. În acel moment o altă doamnă învățătoare ieșea din scoală și a prins fetița, aceasta lovindu-se ușor la picior”, a declarat Gina Brânzan, inspectorul general al ISJ Galați, potrivit Mediafax.

Incidentul, anchetat de conducerea școlii și de Inspectoratul Școlar

Copilul a fost dus la Spitalulul de Pediatrie din Galați, iar medicii au stabilit că fata are o leziune superficială la genunchi.

„Fetița este bine, a avut doar o zgârietură la genunchi. Este acum la școală cu mama. A vorbit și cu psihologul. Fetița nu a știut cum să gestioneze momentul, s-a panicat și a sărit pe geam. Doamna învățătoare este un cadru didactic model. Este foarte afectată de cele întâmplate”, a explicat Adriana Lefter, directorul Școlii Elena Doamna.


sursa: observatornews.ro

Citește și: În lacrimi în fața magistraților, după ce le-a arătat pompierilor organele genitale, i-a scuipat și agresat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here