O crimă șocantă a avut loc în Dorohoi. O femeie și-a omorât soacra după ce au băut alcool împreună. Soacra a fost ucisă în bătaie.

O crimă neașteptată a avut loc în Botoșani. O femeie, în vârstă de 51 de ani, a decis să-și ucidă soacra. Cele două au băut împreună mai multe pahare de băutură. Crima a fost descoperită de soțul femeii.

Autoarea crimei locuia împreună cu soacra sa în același apartament din centrul orașului. După ce au stat de vorbă și au băut mai mult alcool, cele două femei s-au certat, iar în final soacra a fost ucisă.

O femeie a decis să-și omoare soacra

Stând de vorbă la un pahar de alcool, femeile au început să se contrazică. Nora a luat în mână un obiect contondent și i-a aplicat soacrei sale un șir de lovituri.Multe dintre ele au fost aplicate la nivelul capului.

Întreaga crimă a fost descoperită de băiatul femeii ucise. Soțul criminalei și-a descoperit mama în timp ce zăcea într-o baltă de sânge pe podea. El și-a găsit mama fără suflare, în timp ce soția era așezată lângă ea, fiind plină de sânge.

Bărbatul a sunat imediat la 112. Imediat la fața locului au venit polițiștii și medicii pentru a-o salva pe femeie. Când au ajuns cadrele medicale au constatat decesul, deoarece femeia era deja moartă.

A fost constituită o echipă operativă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan, femeia lovind-o pe mama soacră de mai multe ori,cu o bucată de lemn, unele lovituri fiind aplicate la nivelul capului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, informează Antena 3.

Criminala a fost internată în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea discernământului.

„Concluziile provizorii medico-legale au arătat că decesul victimei a survenit din cauza leziunilor suferite, iar expertiza efectuată în cauză a stabilit că suspecta a comis fapta cu discernământ”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Pe numele agresoarei Tribunalul Botoșani a dispus arestarea acesteia pentru o perioadă de 30 de zile, încarcerată fiind în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.


sursa: stirilekanald.ro

Citește și: INCREDIBIL: o femeie poate alăpta prin axilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here