O femeie din Timișoara a fost arestată pentru presupuse legături cu rețelele teroriste islamice.

„La data de 14.05.2020, procurori Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de politie judiciară din cadrul B.C.C.O. Timișoara au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, la locuințele unei persoane de sex feminin suspectată de săvârșirea infracțiunilor de accesarea în mod repetat de materiale de propagandă teroristă, prin intermediul sistemelor informatice sau altor mijloace de comunicații electronice, precum şi deținerea de astfel de materiale, în scopul însușirii ideologiei teroriste, ca parte a unui proces de radicalizare și promovarea unui mesaj prin propagandă săvârșită prin orice mijloace, în public, cu intenția de a instiga la săvârșirea unui act de terrorism”, arată comunicatul DIICOT.

În replică, femeia spune că nu are nicio legătură cu statul islamic și că doar urma cursuri de învățare a limbii arabe.

„Pe o nedreptate, m-au ridicat de handicapați. Aici e vorba de o prostie de-a lor, nu de-a mea. Trei telefoane mi-au stricat degeaba fără dovezi, fără nimic. Vreau să văd ce au găsit în casă. Bombe pe sub pat?

Nu ce să comentez. Eu nu am nicio idee despre asta. Ce are dacă înveți o limbă străină, faci un lucru grav. Dacă îmi place limba arabă care e problema?”, a declarat femeia în exclusivitate pentru Pressalert.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here