O femeie în vârstă de 55 de ani din comuna Plopiş, Sălaj, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a omorât în bătaie soțul. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a decedat după ce soţia i-ar fi aplicat mai multe lovituri în torace şi abdomen, provocându-i leziuni interne.

Femeia a fost arestată pentru infracţiunea de violenţă în familie, anunță Sălajul.

Întreg scandalul a avut loc între cei doi soți pe data de 14 iunie, dimineața, la ora 10.30. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, care se confrunta cu probleme mai grave de sănătate și era lipsit de apărare, a fost luat la bătaie de soția furioasă. Atât l-a lovit femeie pe soțul acesteia până când acesta a decedat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 56 de ani, din comuna Plopiş, ar fi decedat la domiciliu, în data de 14 iunie, iar în urma examinării cadavrului au fost identificate pe acesta mai multe escoriaţii şi echimoze.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cauza şi împrejurările în care s-a produs decesul, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Zalău, în vederea efectuării necropsiei.

„În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia”, se arată în informarea menţionată.

Citește și: Pe mâna imobiliară a administrației Boc, clujenii pierd 8 milioane euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here