O femeie de aproape 70 de ani a încercat să se sinucidă. După ce și-a umplut geanta cu bolovani s-a aruncat de pe un pod în Someș, însă doi pescari din apropiere au văzut gestul ei și au salvat-o.

 Doi bărbați aflați la pescuit pe râul Someș au auzit o bubuitură în apă, iar când s-au apropiat pentru a vedea ce a căzut în râu au observat o femeie care era cu față în jos, în apă. Cei doi nu au ezitat nicio clipă și cu ajutorul unui băț de pescuit au reușit să o tragă pe uscat, iar apoi au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Până la sosirea salvatorilor, aceștia au dezbrăcat-o de hainele ude și au învelit-o.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, o ambulanță cu medic, dar și polițiștii.

“Pompierii au sprijinit personalul SAJ pentru a prelua o femeie de aproximativ 60 de ani, care fusese scoasă din râu de către doi pescari. Femeia a fost transportată la spital”, au declarat pentru Dej24.ro reprezentanții ISU Cluj.

Cel mai probabil femeia a vrut să se sinucidă. Conform pescarilor, aceasta avea o geantă umplută cu bolovani, agățată de gâtul ei.

ACTUALIZARE 22 martie: “La data de 21 martie, în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani, din municipiul Dej, cu privire la faptul că o persoana de sex feminin are intenția de a se arunca în râul Someș, în zona Gării CFR din municipiul Dej. Femeia în vârstă de 68 de ani, din comuna Apahida, a fost salvată în ultimul moment de către apelant împreună cu un alt bărbat din comuna Mintiu Gherlii. În baza sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat de urgență la fața locului, împreună cu un echipaj al ambulanței, care i-a acordat primele îngrijiri medicale femeii, aceasta fiind stabilizată, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Dej”, anunță IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here