Anunț șocant în mediul online. O copilă de doar 2 ani din Satu Mare a fost scoasă la vânzare. Anunțul era însoțit și de o fotografie cu fata care ținea în brațe o jucărie de pluș. Poliția a intervenit imediat, potrivit Antena3.

Prețul propus de cei care au publicat anunțul era de 2.459 de lei și, cel mai probabil, era negociabil. 

În anunț se mai specifică faptul că este scoasă la vânzare o fată de doar 2 ani și jumătate, în Satu Mare, însă, dacă existau doritori și din alte zone ale țării, ”proprietarii” erau dispuși să o trimită prin curier. 

Cei care au postat anunțul aveau și un motiv. Aceștia au menționat că nu pot avea grijă de ea. Bineînțeles, atașat textului era și o fotografie cu minora care ținea o jucărie în brațe. 

Imediat, cazul a atras atenția reprezentanților inspectoratului județean de Poliție, Satu Mare, iar oamenii legii s-au autosesizat. Însă, când aceștia au discutat cu familia fetei, părinții au susținut că nu ei au redactat anunțul, pe motiv că sunt analfabeți. 

Mai mult decât atât, aceștia au declarat că nu știau de existența anunțului. 

n urma verificărilor, polițiștii au constatat că totul a fost, de fapt, o glumă a unor copii mai mari, care au cunoștințe informatice și care au fost lăsați nesupravegheați. 

Aceștia au creat postarea de pe un telefon mobil inteligent. 

Clipul video poate fi urmărit aici.

Acesta nu este singurul caz de acest gen, de exemplu, un al copil a fost pus la „vânzare” pentru suma de 1.000 lei.

„Vând un copil e rău foarte rău” era descrierea care însoțea un anunț de vânzare de pe OLX. Pentru un pret de 1.000 de lei, conform celui care l-a publicat, puteai să iei acasă acest copil rău. Probabil că vânzătorul l-ar fi livrat și personal în București, sectorul 4.

OLX anunt vand copil

Anunțul a fost șters de OLX, dar problema mai mare e că nu trebuia să apară, așa cum au sesizat mai mulți utilizatori de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here