O fetiţă în vârstă de 3 ani din Olteniţa a dispărut luni, fiind căutată de poliţiştii. În cele din urmă, fetița a fost găsită în râul Argeș, la doi kilometri de casă.

„Fetiţa a fost găsită decedată în apele râului Argeş la 2 km în aval faţă de locul dispariţiei. A fost deschis dosar penal, cercetări cu privire la împrejurările dispariţiei şi cauzele decesului”,  a declarat la Realitatea TV Bianca Ghiveci, reprezentant IPJ Călăraşi.

Ea a mai afirmat că în cauză a fost deschis un dosar penal, cercetările continuând sub coordonarea unui procuror, pentru a stabili toate aspectele cu privire la împrejurările dispariţiei şi circumstanţele în care survenit decesul.

Fetiţa locuia într-o casă situată la aproximativ trei sute de metri de râul Argeş şi în ziua dispariţiei, luni, 9 aprilie, ieşise să se joace în faţa casei.

Fetiţa de 3 ani se numeşte Giulia Ionela Gabriela Colgiu şi a dispărut luni după-amiază din Olteniţa.

„Dispariţia fetiţei a fost sesizată ieri la 112. Minora de 3 ani a dispărut din faţa locuinţei, unde se juca. Au fost efectuate căutări ample în cursul nopţii, inclusiv cu elicopterul”, a mai spus oficialul IPJ Călăraşi.

Din relatările familiei, copila a fost văzută, ultima dată, jucându-se în faţa curţii. În cursul dimineţii, poliţia din Călăraşi a făcut publice semnalmentele fetiţei dispărute: înălţime aproximativ 90 cm, ten deschis, păr şaten, drept şi ochi căprui.

La momentul dispariţiei, ea purta o vestă roşie cu glugă, un tricou alb şi o pereche de pantaloni gri se afirmă în apelul IPJ Călăraşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here