În cursul nopții, pe Calea Șomeșeni din Cluj Napoca a avut loc un accident grav de circulație în urma căruia o mașină a ajuns pe calea ferată.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit în cursul nopții trecute pentru a acorda asistență de urgență personalelor implicate într-un accident produs pe Calea Someșeni din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au fost alertați în nor orei 23.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism avariat, ajuns pe șinele de tren, iar ocupanții erau ieșiți din acesta și necesitau asistență de specialitate. Traficul feroviar a fost afectat, arată foaiatransilvană.ro.

Patru tineri au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de la salvatori și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri specifice.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului și au degajat autoturismul avariat de pe calea ferată, pentru a se putea relua traficul feroviar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here