Curtea de Apel Timișoara a pronunțat sentința definitivă în cazul unui bărbat care și-a ajutat concubina să o sechestreze pe adolescentă de 17 ani într-un salon de masaj care funcționa ca bordel.

O arădeancă acuzată de proxenetism şi lipsirea de libertate a unei adolescente de 17 ani a fost la un pas să scape cu o pedeapsă cu suspendare după ce a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorul. Judecătorii au anulat, însă, înţelegerea dintre procuror şi proxenetă, iar femeia a fost trimisă în judecată, procesul în primă instanţă fiind pe rolul Judecătoriei Arad.

Într-un alt dosar, procurorii Judecătoriei Arad l-au trimis în judecată pe concubinul proxenetei, acuzat de complicitate la lipsirea de libertate a fetei de 17 ani, complicitate la proxenetism și influențarea declarațiilor.  În 21 ianuarie 2021, Curtea de Apel Timișoara a pronunțat sentința finală prin care bărbatul a fost condamnat la patru ani și patru luni de închisoare și obligat să îi achite victimei 5.000 de euro daune morale.

Cum a ajuns fata să fie sechestrată Ancheta a scos la iveală faptul că în luna august 2019, Florica Covaci a deschis în Arad un salon de masaj erotic, care era de fapt doar un paravan pentru un bordel. Una dintre fetele care a ajuns să se prostitueze în casa pusă la dispoziție de Florica Covaci era și adolescenta de 17 ani. Invocând faptul că fata a întreținut relații sexuale cu concubinul ei, femeia nu a mai lăsat-o pe tânără să plece din casă. Practic, dacă până în 9 septembrie 2019, fata putea să plece când vrea și se se întoarcă, din 9 septembrie, timp de o lună, până când a intervenit Poliția, adolescenta avea voie să iasă din casă doar însoțită de patroana bordelului și concubinul acesteia sau alte persoane agreate de cei doi.

Fata reușit să anunțe Poliția prin intermediul tatălui său profitând de faptul că un client al bordelului era beat. Astfel, fata a luat telefonul clientului și i-a scris tatălui său un mesaj în care i-a spus că la o adresă din Arad „sunt minore la produs”. În mesajul transmis tatălui său, fata s-a plânsă că este ținută de o lună în bordel și obligată să se prostitueze. Potrivit procurorilor, concubinul femeii care patrona bordelul „avea cunoștință de tot ce se întâmpla în acel salon, deoarece se afla în mod constant acolo, efectuând chiar lucrări de amenajări și uneori făcea aprovizionarea cu cele necesare”, potrivit Adevărul.

Citește și: Liderul unui clan interlop a fost omorât de mafia românească din SUA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here