O altă dezvăluire este pe cale să producă un nou cutremur pe scena politică din țara noastră. Mai exact, Gelu Vișan, lider al PMP și comentator politic, a precizat că „DNA deţine înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea şi mai mulţi lideri PSD în afacerea Tel-Drum”. Reamintim că sâmbătă a avut loc Congresul PSD în care social democraţii şi-au ales eşalonul doi de lideri, iar Liviu Dragnea şi-a reconfirmat puterea la PSD. Premierul Viorica Dăncilă, susţinută de Liviu Dragnea, a devenit numărul doi în partid.

„DNA deţine înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea şi mai mulţi lideri PSD în afacerea Tel-Drum. Dacă DNA va da drumul la acele înregistrări, soarta lui Dragnea şi a PSD este pecetluită”, a scris pe facebook Gelu Vișan, lider al PMP și comentator politic.

Vișan nu a explicat în ce condiții au fost făcute aceste înregistrări. Conform ultimelor decizii ale CCR înregistrările realizate pe siguranță națională ar fi nule în instanțe. LEGĂTURA INCREDIBILĂ dintre IUBITA lui Dragnea și Cristi BORCEA. Așezată în primul rând la CONGRESUL PSD, a întors TOATE PRIVIRILE.

”Statul Paralel i-a întins o capcană lui Dragnea și PSD-ului; Dacă Liviu Dragnea va fi condamnat, PSD/ul se prăbușește odată cu el, nu trebuie să mai dau argumente de ce, lăsând la o parte că orice eșec al guvernării îl va face responsabil tot pe Liviu Dragnea.

Așa cum am spus, DNA deține înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea și mai mulți lideri PSD în afacerea Tel-Drum. Dacă DNA va da drumul la acele înregistrări, soarta lui Dragnea și a PSD este pecetluită.

Azi, dacă ar fi jucat inteligent, Dragnea ar fi delegat o parte din putere, chiar voit, doar pentru a diminua presiunea asupra sa. In felul în care a procedat, Dragnea și-a pus o țintă pe piept. Așa cum am scris, indiferent de înțelegerile pe care le are, probabil Liviu Dragnea va fi condamnat, moment în care PSD se va prăbuși, iar coaliția PSD-ALDE va pierde puterea, în favoarea, probabil a unui guvern de Uniune Națională, sau a unui guvern tehnocrat II. In acel moment, mai ales dacă Dragnea va a fi urmat de câțiva lideri, PSD va face implozie.

Credeți că Iohannis și Koveși vor rata o asemenea „oportunitate politică?” Puțin Probabil. Liviu Dragnea va păți ce a pățit Victor Ponta, cu deosebirea că el va trage și PSD-ul după el”, a scris Vișan pe pagina sa de Facebook.

 Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here