O pacientă mutilată de medicul escroc Matteo Politi face marturii cutremurătoare. Aceasta spune că viaţa sa a devenit un adevărat coşmar după ce a fost operată de medicul fals. 

Intervenţia a fost un eşec, iar femeia spune că a rămas cu o gaură în nas. 

Mai mult, în momentul în care şi-a dat jos pansamentul, nasul ei arata ca un şnitel batut, mai spune pacienta. Acum are atacuri de panică, iar viaţa ei a fost distrusă. 

Calvarul pacientei a început acum aproape un an. S-a adresat unei clinici private pentru o intervenţie de chirurgie plastică – o rinoplastie, operaţie menită să-i corecteze deviaţia de sept. Rezultatul a fost însă unul dezastruos. 

”Am rămas cu o gaură la nas, m-a măcelărit. Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător. Toţi m-au asigurat însă că sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut o prezentare de-am zis că mă operează Obama. Îmi spuneau că este absolvent de studii la o prestigioasă facultate din America , îşi aminteşte femeia. El tot spunea că e vina mea, că sunt în vârstă. Că una e să operezi o femeie de 20 de ani, de 30 ani, şi alta să operezi o femeie de 60 de ani, că organismul meu reacţionează aşa”, sustine pacienta mutilata de escrocul italian. „, a declarat femeia, potrivit antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here