sursă foto - Facebook/ Inspectoratul de Poliție Județean Cluj

Agentul şef adjunct de poliţie Steliana Moldovan a dejucat planurile unui tânăr de 21 de ani, care a exploatat sentimentele unei adolescente şi a făcut-o să fure bijuterii în valoare de zeci de mii.

Un tânăr de 21 de ani din Câmpia Turzii a exploatat sentimental o fată de 16 ani. A convins-o că e jumătatea ei, că îi va oferi totul în viaţă şi că ea doar trebuie să-l ajute acum puţin, până scapă de unele probleme. Manipulată, adolescenta a făcut întocmai ce i-a cerut iubitul ei. Şi a mers până acolo încât a luat bijuteriile valoroase ale familiei şi i le-a dat tânărului persuasiv, scrie publicația Adevărul.

Numai că pe fir a intrat Steliana, poliţista care a descâlcit firul întregii poveşti.   

„La data de 26 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca- Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei fapte de  înşelăciune prin metoda ”loverboy”. În fapt, în perioada decembrie 2019 – martie 2020, un tânăr de 21 ani, din Câmpia Turzii, prin intermediul unei platforme de socializare online, ar fi interacţionat cu o tânără de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, determinând-o pe aceasta să sustragă din locuinţa familiei sale diferite bijuterii din aur şi bani, în valoare totală de 44.000 de lei”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Acum, adolescenta manipulată a înţeles în sfârşit de cine se îndrăgostise. În schimb, tânărul „loverboy” va avea de dat explicaţii. Şi nu numai fetei şi familiei sale, ci şi poliţiştilor, mai transmite Adevărul.

În schimb, Steliana a fost felicitată inclusiv de colegii ei pe Facebook, iar mesajele de apreciere nu au întârziat.

„«Dragostea e oarbă», spune un vechi citat. Din fericire, colega noastră de la Poliţia municipiului Cluj-Napoca-Secţia 2 Poliţie a dejucat planurile unui «loverboy» care, profitând de sentimentele unei frumoase domnişoare, a înşelat-o pe aceasta cu suma de 44.000 de lei! Agent şef adjunct de poliţie Moldovan Steliana Maria a reuşit recuperarea întregului prejudiciu, punctând astfel povestea cu «Happy End». Astăzi, de Ziua Internaţională a Fetelor, o felicităm pe Steliana şi le urăm tuturor fetelor zile frumoase de toamnă!”, e mesajul postat de colegii Stelianei Moldovan.  

În cauză au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here