În această dimineață, o polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap în WC-ul gării. Era  ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia și, potrivit surselor neoficiale, ar fi avut probleme sentimentale.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, la ora 9.42, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, despre evenimentul petrecut.

Agenta de poliție intrase în serviciu la ora 8.00.

Aceasta făcea parte din promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic al acesteia data din 2020.

La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here