Un incident grav a avut loc zilele trecute la școala elementară Goose Creek din Berkeley County, South Carolina. O profesoară a fost filmată în timp ce lovea un elev de 11 ani, pe care l-a scos în șuturi din clasă.

 

Profesoara se numește Tierra Walker. Aceasta l-a scos pe elev din bancă și l-a târât prin sala de curs până la ușă. Ea l-a dat afară după ce copilul i-ar fi întrerupt lecția pentru că a refuzat să asculte și a scos sunete de animale. Se vede clar în imagini cum elevul este împins cu piciorul, astfel încât profesoara să poată închide ușa clasei.

Copilul încearcă să reintre în clasă, dar ușa era deja încuiată. Potrivit ABC News, mama elevului le-a spus polițiștilor că vrea ca profesoara să fie acuzată de atac. Femeia mai spune că incidentul și-a traumatizat fiul, potrivit metro.co.uk.

Un purtător de cuvânt al școlii a declarat că Tierra Walker a fost demisă. Cu toate acestea, mama băiatului plănuiește să dea școala în judecată în urma incidentului.

Recent, un adolescent din Franța și-a amenințat profesoara cu un pistol cu bile, într-un liceu din Creteil. El este acum inculpat pentru violențe cu circumstanțe agravante.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here