școală

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis ca, începând de marţi, elevii de la şcoala din comuna Corneşti să treacă la scenariul roşu, cursuri online, după ce incidenţa cumulată a cazurilor a crescut.

”CJSU a decis azi, ca urmare a informarii de către DSP cu privire la rata incidentei cazurilor pozitive din comuna Corneşti (care depăşeşte 3 cazuri la 1.000 locuitori), ca începând de mâine 15 septembrie, unitatea de învăţământ din acest UAT sa treacă la scenariul 3 (învăţământ online)”, a transmis, luni, prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean.

Potrivit acestuia alte modificări nu există la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţ.

”Scenariile se vor actualiza săptămânal, sau ori de câte ori va fi nevoie, în funcţie de situaţia epidemiologică existenta la nivelul fiecărui UAT”, a mai transmis prefectul de Cluj.

În judeţ au fost confirmate 21 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, iar 283 de pacienţi COVID-19 sunt internaţi în spital.

În decizia anterioară a CJSU Cluj, erau opt unităţi în scenariul 3 – cursuri online, 98 de şcoli în scenariul 2 şi 317 de unităţi de învăţământ în primul scenariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here