O studentă la medicină în vârstă de 35 de ani din Timișoara a fost agresată de un bărbat necunoscut în timp ce își plimba câinele în Parcul Botanic. Din fericire, femeia a reușit să scape iar polițiștii încearcă acum să îl identifice pe agresor.

Femeia își plimba câinele în Parcul Botanic din Timişoara, la fel cum o făcea în fiecare zi.

Când a ajuns într-o zona mai retrasă, a văzut un bărbat suspect şi a încercat să treacă repede pe lângă el. Imediat ce l-a depășit acesta a sărit la ea, a lovit-o şi a trântit-o la pământ.

Norocul ei a fost că au trecut câteva persoane iar agresorul a ezitat, moment în care tânăra studentă a profitat de ocazie a fugit şi a strigat după ajutor. Un bărbat a fost cel care a sunat la 112, conform Antena3.

”Tânăra este studentă la Medicină împreună cu soțul ei. Sunt în România de câțiva ani și locuiesc chiar în zona în care s-a petrecut incidentul, însă niciodată nu se gândeau că se poate ajunge aici”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Soțul victimei spune că incidentul s-a produs sâmbătă în jurul orei 17, imediat după ce femeia a intrat în Parcul Botanic, pe intrarea dinspre strada Gheorghe Lazăr.

Individul a atacat-o pe tânăra de 35 de ani, a strâns-o de gât și a încercat să îi acopere gura cu mâinile, potrivit tion.ro.

Femeia a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Este plină de zgârieturi pe față și are vânătăi în zona gâtului.

Polițiștii încearcă acum să-l identifice pe agresor. Bărbatul riscă până la doi ani de închisoare pentru loviri și alte violente.

Citește și: Un bărbat s-a sinucis aruncându-se într-un furnal cu oțel încins

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here