Oana Murariu, deputat USR, a scris pe o rețea de socializare că în Parlamentul României se întâmplă lucruri grave, de când PSD-PNL este la putere.

Mai exact, parlamentarul clujean a precizat că în în Comisia juridică a Camerei Deputaților, a cărei membră este, s-a votat un proiect de lege scos din sertarul Comisiei de sănătate, unde zace din 2017, care creează premisele TOTALEI politizări și deprofesionalizări a funcțiilor de manageri de spitale, manageri de servicii de ambulanță, șefi de secții, șefi de laboratoare din spitale etc.

„Vrem să ne ținem medicii în țară? Atunci să îi tratăm cu respect, să le dăm șansa celor mai buni de a se implica și în „însănătoșirea” sistemului nostru de sănătate, care pare că nu se mai face bine. M-am zbătut astăzi în Comisia juridică, formulând amendamente pentru a asigura corectitudinea, pentru a avea oameni competenți, cărora le pasă de pacienți, în funcții ce țin de sănătatea noastră, a tuturor. Mi s-au respins toate încercările, în ciuda faptului că proiectul a fost trimis spre reexaminare chiar de Președintele României tocmai pentru a se îndrepta aceste nereguli. Coaliția PSD-PNL-UDMR preferă un sistem bolnav”, a scris Oana Murariu.

Deputatul USR a amintit că atunci când vine vorba de sănătatea noastră, „niciun efort nu este prea mare.”

„Ne luptăm pentru a ne ține personalul medical în țară și pentru ca pacienții din România să fie tratați cu respect”, a conchis Oana Murariu.

Citește și: Constructorul care a amenajat ilegal apartamente în pod și garaje vrea să ridice un cartier în Dâmbu Rotund

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here