Sursa foto: Facebook

Deputata Oana Murariu a anunțat că toate amendamentele propuse de USR Plus pe Legile Justiției au fost respinse de către coaliția de guvernare.

 „Personal, cred că unii dintre colegii de la putere înțeleg de ce nu ar trebui să treacă acest pachet în forma actuală, o formă care îngrădește considerabil independența justiției, dar… cum se spune: „dacă-i ordin, cu plăcere!”… mai ales când vine de la partid”, a scris Oana pe Facebook.

De asemenea, deputata USR PLUS a susținut, de la tribuna Camerei Deputaților, amendamentele care ar trebui să îndrepte calea greșită pe care s-a pornit în Comisia.

„Din păcate, parlamentarii PSD-PNL-UDMR par că folosesc cu toții ochelari de cal de când au primit propunerile ministrului Predoiu și nu se abat de la directivele primite sau, unde se abat, e o înrăutățire… prin adoptarea unor amendamente PSD care îndepărtează de la principiul independenței magistraților”, a conchis Oana Murariu.

Citește și: Oana Murariu, despre Legile Justiției: Forma actuală îndepărtează țara noastră de principiile democratice europene

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here