1 octombrie

Duminică s-au cert at două familii de arabi din cartierul Kreuzberg, Berlin. Pentru a nu lasă treaba nerezolvată aceleaşi familii au ieşit luni după amiază să-şi regleze conturile cu bâte, cuţite şi topoare. S-au bătut eroic până la sosirea poliţiştilor şi a echipelor speciale de intervenţie. Trei persoane au fost arestate.

1 octombrie

Un bărbat de 34 de ani din Wolfsburg a fost înjunghiat în gât şi în piept. Victima a reuşit să se refugieze într-o cafenea de unde a fost luat şi transportat la spital. Poliţia caută un suspect cu pielea închisă şi trăsături de arab.

1 octombrie

O tânără de 21 de ani a fost atacată de un african în timp ce se plimba cu bicicleta într-un parc din Frankfurt. Acesta a aruncat femeia la pământ şi după ce a lovit-o, i-a furat bicicleta şi a fugit.

1 octombrie

Straubing, Germania.

O siriană de 17 ani a atacat o femeie de 32 de ani pe care a împins-o la pământ şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. Un bărbat aflat în apropiere a reuşit să o imobilizeze pe musulmană până la sosirea poliţiei.

1 octombrie

Potsdam, Germania. Aşezat comfortabil pe locul „binemeritat” într-un tren, un somalez de 16 ani a fost rugat să prezinte biletul de călătorie. Pentru că s-a simţit agresat de controlori, somalezul le-a dat câţiva pumni, a coborât din teren şi a mai aruncat şi câteva pietre înspre „agresori”.

2 octombrie

Un bărbat de 42 de ani a fost atacat într-un parc de către un african care l-a ameninţat cu un cuţit şi i-a cerut să-i dea banii şi telefonul.

3 octombrie

O tânără de 26 de ani a fost atacată în cartierul Osdorf din Hamburg. Agresorul cu pielea închisă la culoare şi trăsături de arab a încercat să o violeze dar a fugit când un trecător s-a apropiat, alarmat de ţipetele femeii.

3 octombrie

O femeie a ieşit dintr-un club din Karlsruhe şi s-a îndreptat spre domiciliu când a fost abordată de trei africani care au pus-o jos şi au încercat să o dezbrace. Un trecător i-a pus pe fugă pe cei trei agresori şi un taximetrist a luat femeia şi a dus-o acasă.

4 octombrie

Un camerunez solicitant de azil, în vârstă de 31 de ani a ameninţat cu un cuţit şi a luat ostatici trei lucrători ai primăriei Neuruppin.

4 octombrie

Doi libieni şi un sirian au creat panică pe străzile oraşului Plauen, înjurând şi ameninţând cu un cuţit trecătorii. Două persoane au fost rănite pentru că au încercat să le spună celor trei să se liniştească.

4 octombrie

Mülheim an der Ruhr.

Doi băieţi de 12 şi 13 ani, care provin din familii de imigranţi, vorbitori de limbă arabă, au atacat şi au bătut doi băieţi, unul de 10 ani şi al doilea de 11 ani pe care l-au şi ameninţat cu un cuţit.

4 octombrie

Un gunoi al umanităţii, solicitant de azil în vârstă de 27 de ani a violat o fată de 13 ani la Bückeburg în Germania. Fata care a fost violată participa la un proiect şi a mers de mai multe ori în centrul de primire a paraziţilor invadatori pentru a-i ajuta pe aceştia să înveţe limba germană.

Violatorul susține că nu știa că victima avea doar 13 ani. „Am crezut că avea 18 sau 19 ani. Arăta ca un adult „, spune el în instanță.

4 octombrie

Ajuns în Germania tocmai din Eritreea pentru a deveni bavarez la München, un imigrant de 28 de ani s-a apucat să-i facă un control unei tinere nemţoaice de 21 de ani. Imigrantul a ‘atins-o romantic’ în mai multe locuri, apoi a încercând să-i dea jos textila care îl încurcă să ajungă la destinaţie. Aflat în apropiere, tatăl fetei a întrerupt preludiul lovind agresorul care a devenit victimă. Invitatul can(cerului)celarei Merkel este cercetat pentru agresiune sexuală iar tatăl tinerei este cercetat pentru vătămarea corporală a infractorului.

5 octombrie

Regen, Germania. Un „umil refugiat” sirian de 21 de ani a dat foc sâmbătă seară la camera centrului de primirea a trântorilor în care era cazat. Când au sosit pompierii, ambulanţierii şi poliţiştii, sirianul şi-a continuat reprezentanţia atacând membrii echipajelor de intervenţie şi rănind un poliţist. Doi azilanţi mai sensibili au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Daunele de 15.000 € vor fi suportate de nemţii plătitori de taxe.

5 octombrie

Aproximativ 40 de bărbaţi s-au bătut cu bâte, ciocane, cuţite şi topoare la Ulm în Germania. Poliţiştii au reuşit să aresteze doar doi bărbaţi căzuţi la datorie, ambii cu răni la cap. Ceilalţi vorbitori de limbă arabă au plecat acasă înainte se sosirea poliţiştilor.

6 octombrie

Ingolstadt, Germania. Făcând pasul de la liană la autobuz, o nigeriană i-a administrat o corecţie fizică şoferului autobuzului în care se afla, după ce acesta a frânat brusc şi doamnei nigeriene era să-i zboare odrasla din căruţ. După ce i-a dat câţiva pumni în cap, în faţă şi l-a tras de păr până i-a amestecat gândurile şoferului, tânăra mama de 28 de ani a fost preluată de poliţişti.

6 octombrie

Un neamţ de 38 de ani a fost operat în stradă sâmbătă seară la Bielefeld în Germania. Chirurgul este un refugiat afgan de 18 ani. Afganul a fost arestat la scurt timp după terminarea operaţie dar poliţiştii au hotărât să-l elibereze din lipsă de probe.

7 octombrie

O fată de 16 ani a fost violată în apropierea de centrul oraşului Tübingen. Principalul suspect este un bărbat care a vorbit cu accent arăbesc.

7 octombrie

Un tren care făcea legătura între München și Nürnberg a fost oprit de urgenţă. Pe calea ferată au fost puse mai multe bare de fier, o șufă metalică, pene din metal și din lemn. În apropiere a fost găsită o scrisoare în limbă arabă în care erau anunţate mai multe atacuri teroriste.

8 octombrie

Düsseldorf, Germania. Luni după amiază o tânără mamă aştepta autobuzul alături de cei trei copii ai săi într-o staţie. Patru bărbăţi au venit la ea, i-au cerut banii şi alte lucruri de valoare şi pentru a fi mai convingători unul din cei patru a ameninţat că îi va face rău baieţelului în vârstă de trei ani al femeii, îndepărtându-l pe cel mic la câţiva metri de mama sa. Tânăra le-a dat singurii banii pe care îi avea la ea, 20 € apoi a fost lăsată în pace. Făptuitorii sunt descrişi ca fiind tineri de 20-22 de ani, 1,70 m înălțime, cu toţii având părul „întunecat” şi pielea închisă la culoare.

11 octombrie

Fumatul îţi poate rupe nasul, sparge capul, deschide arcada, umfla ochii.

Trei somalezi şi un etiopian au bătut joi dimineaţă la Berlin un tânăr de 24 de ani pentru că acesta le-a spus să nu fumeze în metrou. Un martor a încercat să intervină dar a fost servit şi el cu câţiva pumni. Tânărul de 24 de ani s-a ales cu nasul rupt şi multiple leziuni dar şi amintiri de neuitat.

13 octombrie

Ieşiţi în patrulare pe străzile oraşului Greifswald, doi vorbitori de „germană stricată” cu accent arăbesc, au controlat în trafic un tânăr biciclist de 21 de ani pe care l-au ameninţat cu violenţa şi căruia i-au furat 50€, singurii bani pe care tânărul îi avea la el.

14 octombrie

Unui imigrant de 24 de ani din Eritreea i s-a ridicat „moralul” şi a mers la un bordel din Kassel să se omenească. După ce a fost servit cu de-ale casei tânărul a fost invitat să iasă din bordel, ceea ce l-a enervat la culme. Imigrantul a mers la benzinărie, a făcut plinul unui bidon de cinci litri de benzină cu care s-a întors la bordel şi a ameninţat că va da foc personalului curvăsăriei. Poliţia a ajuns la locul faptei înainte ca imigrantul să încălzească atmosfera şi l-au arestat pe cel care a fost catalogat tulburat psihic, beat și drogat.

14 octombrie

La Freiburg o fată de 18 ani a fost drogată într-un club de către un sirian care a violat-o în nişte tufişuri apoi şi-a chemat 7 prieteni sirieni care au violat la rândul lor fata timp de patru ore.

14 octombrie

Un marocan „refugiat” a ieşit duminică din centrul de primirea a solicitanţilor de azil din Bielefeld şi s-a apucat imediat de treabă. Acesta a atacat o tânără pe care a târât-o în nişte tufişuri şi a încercat să o violeze. Alarmate de ţipetele fetei, două tinere au sărit în ajutorul acesteia şi nu s-au lăsat intimidate nici măcar când marocanul de 25 de ani le-a ameninţat cu un cuţit. Una din tinere a fugit după atacator şi l-a urmărit până la sosirea poliţiei.

15 octombrie

Încă o faptă multiculturală a unui reprezentant al religiei pu.. „păcii”…. Ieri la Koln în Germania, un sirian a poluat fondul sonor vorbind în limba arabă apoi a aruncat un cocktail molotov într-un fast food dând foc unei fete de 14 ani. Sirianul şi-a continuat reprezentaţia şi a luat ostatică o femeie pe care a ameninţat că îi va da foc iar atunci când a stropit-o cu benzină trupele speciale ale poliţiei au intervenit şi au împuşcat cu grijă sirianul pentru a putea fi recuperat.

15 octombrie

Leipzig. Un tunisian şi un alt musulman neidentificat încă, au încercat să jefuiască un băiat aflat într-un tramvai apoi au bătut vatmanul cu pumnii şi picioarele după care l-au lovit pe acesta cu o sticlă în cap. Vatmanul a ajuns la spital în stare gravă.

Citește și: Octombrie multicultural în Germania (II)

6 COMENTARII

  1. Constitutia Romaniei spune clar PE TERITORIUL ROMANIEI NU POT FI STRAMUTATE ALTE POPULATII.. De ce nu se tine cont de aceasta lege si de ce nu sunt aspru pedepsiti cei ce o incalca ?

  2. „Propaganda neo-marxista”… dar propaganda neo-nazista va place multora. Depinde la care robinet esti abonat, cam asa si cu astia din presa. Cat despre chestiile nasoale comise de imigranti, daca iei statisticile si le pui alaturi de cele facute de europeni, sunt putine. E normal ca insirate, par multe… dar la fel de multe prostii (daca nu mai multe) fac est-europenii pe acolo. Asa ca… idioti sunt in toate grupurile, conteaza daca pui lupa pe toti sau doar pe unii – echidistanta, un lucru pe care publicatia pesedistului Alexa nu il stie. Dar nah, trebuie data apa la moara extremistilor steroidizati cu creier zero de genul Marincus zis si „Steroidul intelectual”… ca scandalul si mahalaua se vand mai bine decat alte subiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here