Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu soseste la sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al Partidului Social Democrat (PSD), la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, luni, 21 septembrie 2015. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO

Odată cu începerea campaniei, dosarul Liei Olguța Vasilescu a fost ”repornit”, după ce procurorii au reluat audierile în acest caz.

Trimis în judecată pe 19 iulie 2016, dosarul în care Lia Olguța Vasilescu este acuzată de luare de mită, folosirea influenței și spălare de bani, și în care a fost reținută pentru 24 de ore fix în timpul campaniei electorale, a avut un traseu anevoios în instanță, iar la începutul anului 2017 a fost retrimis de judecători la Direcția Națională Anticorupție pentru refacerea anchetei, scrie G4media.

Problema a fost legată de faptul că înregistrările ambientale depuse la dosar au fost făcute ilegal, iar declaraţiile unora dintre martori au fost luate de poliţişti care nu aveau delegare de la procuror.

Timp de trei ani, ancheta a stagnat. Surse apropiate investigației au precizat pentru G4Media.ro că, în urmă cu câteva zile, procurorii au reînceput să audieze martori, câțiva funcționari de la Primăria Craiova.

Audierile au avut loc la DNA Craiova, iar peste o săptămână au fost programate două audieri și la structura centrală a DNA. Reînceperea activității coincide cu startul campaniei electorale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here