Ioan Oleleu isi petrece ditamai ziua de nastere intr-o sala de nunti din Huedin. Evenimentul cu pricina are loc chiar in aceste momente la o sala de nunti din apropierea magazinului Profi. Puscariabilii PSD sunt invitati de marca: Remus Lapusan, Alexandru Cordos si altii a caror nume nu are rost sa il mentionam ca iarasi nu mai vorbesc pe telefon. Dar toti in frunte cu Ioan Oleleu apar in anchetele DNA. Nu stim daca e ultima paranghelie in libertate a socialistilor, dar nu ne-ar mira ca la acel eveniment sa se intample lucruri necurate. Mai ales ca Oleleu, ca un maestru exceptional de ceremonii, si-a chemat toate rudeniile, rubedeniile, si chiar si poetii inruditi cu domnia sa. Nu poetii nationali ai Romaniei, ci poetii muntilor, respectiv seful Ocolului Silvic Belis, Goga Nicolae, poreclit Eminescu. Vorba poetului Codrule, codrutule, Ce mai faci, dragutule…” Oleleu, dragutule, ce mai faci in libertate, micutule?

Nota: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

3 COMENTARII

 1. Principalul invitat al acestei petreceri este si sponsorul major al acestui eveniment , nimeni altul decat execrabilul,penibilul ,clovnul : ALIN POPOVICI patron ALIS GRUP,acest mascarici al societatii clujene care a uneltit permanent asupra fam. Fany cu mizerii,minciuni si instigari permanente mai ales in ceea ce priveste transportul in ZMC .Acest mojic nenorocit care pune interesul personal si capatuirea imediata inaintea transportului de persoane civilizat si modern.Prin mijloace mizerabile, nedrepte si lipsite de corectitudine vrea sa scoata firma Fany de pe piata si sa distruga munca si activitatea de transport a acestei societati unde isi desfasoara activitatea atatia oameni.O firma de traditie cu o vechime de 65 de ani in transportul de persoane judetean si interjudetean precum este Fany cu taxe si impozite la zi,fara nici o datorie la stat,persoane fizice sau juridice,fapt constatat de catre DNA in urma controlului amplu efectuat anul acesta este calcata in picioare de acest om fara scrupule : POPOVICI ALIN patron ALIS GRUP.Acest container ambulant ,acest cauciuc resapat,acest esapament spart de Popovici,ascuns in spatele lui Uioreanu ,Oleleu, Lapusan,Cordos etc,i-a alimentat pe acestia continuu cu minciuni privind activitatea firmei Fany.Dar nemernicul de Popovici,talhar de identitate a mintit pe toata lumea in ceea ce priveste tot ceea ce reprezinta Fany in transportul de persoane.Lipsit total de viziune in ceea ce priveste transportul de persoane judetean si interjudetean are ca scop principal al vietii lui distrugerea Fany obligatoriu si cu orice pret.Prin ALIS fiind si el operator de transport nu a stiut niciodata sa-si respecte colegi de breasla printr-un concurs loial bazat pe profesionalim.Acum el e mare politician si poate conjuga verbul „a fi”,exact ca si mai cunoscutul sau coleg de partid,dar ce conteaza ca esti ” ‘ nalt ca bradu si prost ca gardu „.In vremurile noastre sumbre cantitatea si gramada distrug net calitatea ,dar totusi cum poate societatea noastra sa promoveze si sa mentina la scara mare atat de mult tembelismul ,talharia ,banditismul.Acest rau care se propaga continuu pe pamant nu e drept , nu e normal ,nu e corect .

 2. Pentru stiinta tuturor si mai ales a celui care a scris acest articol:
  La Huedin a fost o intrunire a membrilor si simpatizantilor PSD si nicidecum nu s-a sarbatorit ziua d-lui Oleleu. Binenteles ca, prezent fiind, i s-a cantat un scurt Multi ani traiasca.
  D-l Alin Popovici nu a fost prezent si nici nu a sponsorizat, asa cum am aratat mai sus intalnirea fiind organizata de membrii PSD Huedin si satele din jur.
  Cat despre puscariabili ar fi cazul s-o lasati mai moale , cel putin pana la proba contrarie.
  In ceea ce-l priveste pe d-l senator Cordos acel dosar este o mare magarie, pe de o parte pentru ca nu este nevoie sa spui altora ca le sunt ascultate telefoanele atata timp cat fiecare stie din start ca ii sunt ascultate, iar in aldoilea rand pentru ca acel dosar a fost facut doar pentru a-l trage pe linie moarta pentru a nu face concurenta unei alte persoane din PSD. Probabil acel dosar va sta inb nelucrare atata timp cat d-l senator Cordos nu va aspira la alte functii. Din pacate asta-i viata in PSD si probabil nu numai.

 3. doar cine ia facut cabana la munte lui oleleu si lui ………….stie el bine , a ajuns unde a ajuns cu chefuri organizate de el cand era la dsv parsiv domne parsiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here