Fostul ministru PSD al Muncii Lia Olguţa Vasilescu l-a atacat pe primarul din Cluj, Emil Boc, după ce acesta a precizat că „acum nu trebuie tăiate salariile, dar vă dau în scris că generaţiile următoare vor plăti factura dezmăţului actual”.

Mai exact, Olguţa Vasilescu a preluat o postare scrisă de Bela Ambrus:

Pentru un om care lucrează (fie şi prost) cu bugete, ceea ce zice Boc e ticăloşie pură. Dau şi eu în scris! De când e primar, a spart pe puţin 4 miliarde de euro la Cluj, unica realizare palpabilă fiind falimentara Sală polivalentă şi un parking de cartier. Şi alea făcute cu mari întîrzieri.

În timp ce gunoiul menajer e în continuare o problemă, spaţiile verzi sînt o problemă, circulaţia e o problemă, parcarea e o problemă etc.

Şi Clujul plăteşte cu vîrf şi îndesat prostia de a-l ţine pe Boc la Primărie. Bank of America Tower a costat 1 mld. de dolari (nu euro), sau Burj Khalifa din Dubai 1,5 mld. În condiţiile în care Boc a spart peste 4 mld. şi avem o sala polivalentă„.

Reamintim că Emil Boc a apreciat că salariile în sectorul bugetar nu trebuie tăiate deocamdată, întrucât România şi Europa se află pe un trend de creştere economică, însă ţara consumă mai mult decât produce, iar, mai devreme sau mai târziu, generaţiile următoare vor trebui să deconteze nota de plată a acestui „dezmăţ”.

Reamintim că primarul Clujului a declarat miercuri, 12 iunie 2019, că salariile în sectorul bugetar nu trebuie tăiate deocamdată, întrucât România şi Europa se află pe un trend de creştere economică, însă ţara consumă mai mult decât produce, iar, mai devreme sau mai târziu, generaţiile următoare vor trebui să deconteze nota de plată a acestui „dezmăţ”

2 COMENTARII

 1. Ce mi***** de traseista prm-psd!
  Asa e cand se apuca olteni sa comenteze faptele celor de peste munti.
  E normal, coloratilor (sa nu zic tiganii!) gen vasileasca-manda (lipsa majusculelor e de la sine inteleasa, nu le merita) le pute situatia in care nu pot fura si jefui in voie, populatia jefuita de astia oricum ii vor alege din nou.
  Ca idee, vasileasco, vorbind de persoane: tu cu balaoachesul v-ati tras casa boiereasca aurita (deh, metehne culturale specifice) in buricul targului. Primarul Boc locuieste intr-un apartament obisnuit, intr-unul din cartierele clujene.
  Ca si concluzie, habar n-ai despre ce vorbesti te trezesti si tu in treaba, blamand Clujul si pe cei care il ridica la nivel occidental, voi ramanand in Oltenia voastra prafuita si manelizata.
  PS. Sa nu se inteleaga ca am ceva impotriva oamenilor normali din Oltenia, tot respectul pentru ei, am destui prieteni din acea zona. Ma deranjeaza doar cei cocotati la putere, tragandu-se unul pe altul in zona puturoasa a puterii rosii. Indivizi inculti, de neam prost, golani si infractori, traind intr-un lux orbitor, dintr-un simplu salariu de bugetar. Lux platit de toti cei care muncesc cinstit in tara asta. Fraieri, pana la urma.
  PPS. gazetadecluj.ro, sper sa nu imi cenzurati postarea, dovedind astfel ceea ce multi banuiesc, ca sunteti simple trompete in slujba puterii roaii.

  • Dar de traseistul PCR-PSD-PD-PNL, Emil Boc ai auzit? Baiat de viitor in 89, functii de conducere in UTC al UBB, ia vezi matale niste articole din presa vremii despre tinerii studiosi care infioara cu manie proletara evenimetele de la TM si altele, semnat de Boc. Despre conacul boieresc construit in 1906 eu zic ca nu ai competente de arhitectura si nu cunosti nici situatia reala, ar fi prea mult de comentat. Dar despre suma cu care a cumparat proprietatea, 230 mii euro, da aici compar cu cele doua apartamente luate pentru fetele Bocului care se cam apropie de suma Olgutei. Dar astea arata cat de incult si taranoi coclit esti facand pe alti roamni inferiori clujenilor. Cei care il ridica la nivel occidental? Adica Boc si restul? Dar in cartiere ai binevoit sa-ti porti pasii?La Craiova n-ai sa vezi tzigania de la Cluj, asta ti-o spun eu, de la trotuare ocupate cu masini si intersectii blocate, strazi cu dublu sens prin care se circula la intelegere peste linia continua, masini pe toata zona verde, gunoaiele in tomberoane care dau pe afara deoarece masinile de colectare nu pot patrunde din cauza masinilor parcate. Asta in timp ce sute de hectare de garaje infecte stau de straja jegului. In timp ce Boc o da ciu smartul si calitatea vietii din cauza traficului facem boli pulmonare, da, soferii sunt devina ca folosesc masina, dar autobuzele stau blocate in trafic pe benzile dedicate si circula mai prost decat inainte. Nu mai zic de nefunctionalitetea Tiketingului, de minciuna cu Centuram,, tunelul, telecabina, Somesul navigabil, va urma trenul metropolitan si metroul cu monorail sau hiper gonflabil.
   Obedienta lucrului prost facut, este mai grav decat orice pe lumea asta. Oare te poti uita in oglinda si sa nu flegmnezi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here