Un bărbat de 72 de ani din comuna Osica de Sus, judeţul Olt, a fost sfâşiat de propriul câine. Vecinii au găsit bucăţi din corpul bărbatului, după aproape o săptămână, împrăştiate prin curte.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 72 de ani locuia împreună cu un câine agresiv pe care-l ţinea cu el în casă.

Omul ar fi murit la începutul săptămânii, dar a fost găsit mort, sfâşiat de câine, vineri. Descoperirea a fost făcută de un vecin al bărbatului.

„A fost găsit de un vecin. Se pare că era mort de luni-marţi. A fost găsit de vecini. Stătea împreună cu un câine agresiv. Probabil că stând închis în casă, câinele a fost şi înfometat şi victima prezenta şi afecţiuni medicale. Avea o ciroză hepatică şi pe fondul consumului excesiv de alcool, probabil că s-a declanşat şi o hemoragie şi ca urmare a sângelui cîinele cred că l-a şi atacat. A fost sfâşiat de câine după ce a survenit decesul. Verificările prealabile conduc la o moarte naturală şi ulterior a fost decapitat”, a declarat prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru omor în acest caz.

Citeste si Crimă odioasă! Un bistrițean a fost decapitat și tranșat. Criminalii i-au tăiat inclusiv organele genitale VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here