La începutul acestui an, omul de afaceri clujean din domeniul imobiliarelor Dorin Bob a vândut o clădire cu 10 milioane de euro. Cumpărătorul este antreprenorul Sorin Preda, proprietarul Global Vision, care se extinde pe piața birourilor din Capitală.

Clădirea vândută de Bob este construită în București pe strada Dimitrie Pompeiu, se numește Nova Building și face parte din ”pachetul” imobiliar cumpărat de la Immobiliare Italo Romena, una dintre subsidiarele imobiliare ale băncii italiene. Imobilul a fost construit în 2008 de libanezii Johny și Jihad Jabra, proprietarii dezvoltatorului imobiliar Forte Partners. Clădirea are 8 etaje și o suprafață închiriabilă de aproape 7.000 de metri pătrați.

Portofoliul achiziționat de Dorin Bob de la bacă cuprinde peste 100 de active imobiliare de diferite tipuri, inclusiv clădiri rezidențiale și de birouri, terenuri agricole, hoteluri și pensiuni, situate pe întreg teritoriul României, în principal în București, Cluj-Napoca și Oradea.

Tranzacția a fost semnată în august 2021, iar transferul proprietăților s-a finalizat anul trecut.

Printre clădirile cumpărate de Bob se numără și celebrul Hotel Cristian din Piața Mihai Viteazu, construit de Costică Pocol cu o autorizație de chioșc. Dorin Bob intenționează să remodeleze structura clădirii și să facă un aparthotel.

2 COMENTARII

  1. Dar cum a cumpărat „celebrul Hotel Cristian din Mihai Viteazu”, construit de Pocol fără Autorizație de construire, fără fundație, structură de rezistență și pus pe trotuar ? Ce acte are la notar, cadastru, sau e o minciună Funar – Boc ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here