Tribunalul București a decis ca omul de afaceri clujean Ioan Bene să își ispăsească pedeapsa în Italia. El a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare.

În ianuarie 2018, Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pentru dare de mită în dosarul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

A fost dat în urmărire națională și internațională de polițiști deoarece nu a putut fi găsit la domiciliu pentru a fi încarcerat în Penitenciarul Gherla.

Ioan Bene nu este singurul condamnat penal din România care preferă să se predea autorităților italiene, numele său adăugându-se pe o listă din care mai fac parte: Alina Bica, fostă șefă a DIICOT, Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, și Dragoș Săvulescu, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo, și fostul europarlamentar Marian Zlotea. Tot în peninsulă și-a găsit refugiul și Mario Iorgulescu, fiul Gino Iorgulescu, după ce a produs un accident de circulație care a dus la moartea unui tânăr de 24 de ani, arată mainnews.ro.

1 COMENTARIU

  1. Cu mititica la San Remo și jacuzzi la Toscana, e halal justiție și politicieni, vai și amar parlamentari europeni, e limpede că sunt infractori condamnați făcuți scăpați ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here