Conducerea PSD a decis cu o largă majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmând să facă o nouă propunere pentru acest post, a anunţat ieri, liderul partidului, Mircea Geoană, care a anunţat şi excluderea lui Oprea din PSD.
Geoană a precizat că propunerea de excludere a lui Oprea din formaţiunea social-democrată a fost înaintată Comisiei de integritate a partidului.
Preşedintele PSD a reluat afirmaţiile conform cărora numirile de secretari de stat la MAI nu au avut girul partidului. Conform lui Mircea Geoană, aceste numiri vor fi anulate, iar noile propuneri se vor face în urma convocării cât mai rapide a unui Comitet Executiv Naţional al PSD.
Geoană a precizat, răspunzând unei întrebări, că PSD va cere revocarea tuturor celor numiţi în funcţii de către Gabriel Oprea, urmând să se facă propuneri în acest sens pe canalul oficial de comunicare între PSD şi PDL. Preşedintele PSD a mai spus că există posibilitatea ca unii dintre cei numiţi de către Gabriel Oprea să fie reconfirmaţi şi de partid.
Geoană a mai spus că Virgil Ardelean nu figura pe lista de propuneri a PSD şi că PSD nu avea niciun fel de propuneri în ceea ce priveşte conducerea DGIPI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here