Actriţa canadiană Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Noul soț al vedetei este Jon Peters, producător de film de la Hollywood, cu care a mai avut o relaţie acum trei decenii şi pe care l-a reîntâlnit recent.

Pamela Anderson, 52 de ani, şi Jon Peters, 74 de ani, s-au căsătorit săptămâna aceasta la Malibu, într-o ceremonie restrânsă, la care au participat cei doi fii ai Pamelei Anderson, Brandon şi Dylan, fosta soţie a lui Jon Peters, producătoarea Christine Forsyth-Peters, şi fiicele lor, Caleigh şi Skye, relatează Sky News, care citează The Hollywood Reporter.

Jon Peters
Jon Peters, FOTO: Guliver/ Getty Images
Jon, care a produs filmul de Oscar de anul trecut – „A star is born” -, este cel care a confirmat pentru The Hollywood Reporter căsătoria şi a mărturisit că și-a dorit asta încă de acum trei decenii, când a cunoscut-o pe Pamela.

Jon Peters, producătorul care se află în spatele unor filme celebre, între care „Flashdance”, „The Witches of Eastwick”, „Batman” şi „Batman Returns”, a întânit-o pe Pamela la mijlocul anilor ’80, la o petrecere Playboy.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Salvamarii/ Baywatch” şi „V.I.P.”. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi (14).

Pamela Anderson are doi fii – Brandon, în vârstă de 23 de ani, şi Dylan, în vârstă de 22 de ani – cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee, cu care a fost căsătorită între anii 1995 – 1998. A mai fost căsătorită cu cântăreţul Kid Rock, în perioada 2006 – 2007, şi cu jucătorul profesionist de poker Rick Salomon, între anii 2007 – 2008 şi 2014 – 2015.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum Oameni pentru Tratarea în mod Etic a Animalelor (PETA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here