Un microbuz care transporta comercianţi la un târg a ars aproape în întregime, luni, pe DN25, la intrarea în localitatea Independenţa, judeţul Galaţi, oamenii reuşind să se salveze la timp. Vehiculul şi mărfurile din interior s-au făcut scrum.

Maşina care a luat foc la intrarea în localitatea Independenţa transporta mărfuri textile ale unor comercianţi din Tulcea care mergeau la un târg.

Şase persoane se aflau în microbuz în momentul izbucnirii incendiului, aceştia reuşind să iasă la timp, astfel că nimeni nu a fost rănit. Şoferul a reuşit să oprească maşina în afara carosabilului, iar traficul auto pe DN25 nu a fost întrerupt.

În interior se găsea şi o butelie folosită de comercianţi pentru a alimenta un aragaz portabil, însă aceasta a fost transportată pe câmp pentru a preveni producerea unei explozii.

„Este vorba despre un microbuz care transporta materiale textile, pături şi alte obiecte asemănătoare. Focul a pornit de la un scurt circuit, în interior se afla şi o butelie utilizată la un aragaz mobil. Butelia a fost scoasă afară, cei 6 oameni au ieşit şi ei. Deoarece maşina a ars în afara carosabilului, nu a fost oprit traficul auto prin zonă. La faţa locului au intervenit pompierii de la Pechea, acolo a fost o autospecială cu apă şi spumă. Maşina a ars aproape în totalitate, în proporţie de 90%. Totul s-a întâmplat pe câmp, chiar la intrarea în comuna Independenţa”, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, iar pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte să se extindă la vegetaţia uscată de pe câmp.

Sursa: mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here