Solutiile inovatoare de constructie permit compartimentarea inteligenta si a spatiului din interior si exterioar astfel ca fiecare centimetru poate fi valorificat la potential maxim. Fie ca vorbim de spatii deschise, bucatarii, terase, balcoane sau gradini, exista solutii versatile de optimizare eficienta. Cele mai noi sisteme de panouri culisante din sticla si pereti cortina, realizate din tamplarie aluminiu cu fatade din sticla si deschideri culisante, reprezinta solutii pentru impartirea si compartimentarea spatiului. In randurile urmatoare vom afla cum pot fi  alese pentru a beneficia de confort sporit.

De la inceput trebuie mentionat ca sistemele formate din panouri culisante din sticla sunt concepute pentru a transforma in orice moment un spatiu deschis intr-unul inchis. Beneficiile principale ale acestor solutii sunt urmatoarele: locul creat este unul ferit de intemperii (vant, ploaie, zapada); este perfect util; poate fi utilizat in orice anotimp; are estetica ridicata. 

Pereti cortina pentru inchideri de balcoane

Sistemele de tip pereti cortina de inchidere a balcoanelor ofera un spatiu perfect util, protejat impotriva vantului, a ploii si a altor intemperii ce poate fi utilizat pentru depozitare obiectelor personale sau transformat in zona de relaxare. Balcoanele astfel inchise sunt bine ventilate, astfel ca riscul de producere a igrasiei este minimizat.

Panourile culisante din sticla concepute pentru inchiderea balcoanelor vin cu profile compensatoare, care permit montare corecta chiar si in conditii deosebite, cu diferenta de nivel. Sistemele sunt concepute pentru a spori confortul personal, deci sunt silentioase, ergonomice si usor de manevrat. 

Panouri din sticla culisanta pentru terasa si compartimentari interioare

Compartimentarea spatiului interior poate fi realizata cu usurinta,  datorita uneltelor inovatoare existente pe piata. Spatiul de gatit poate fi delimitat de zona de servire a mesei prin integrarea unor panouri din sticla culisanta. Astfel se impiedica transferul de mirosuri si se pastreaza aspectul estetic placut si senzatia de open space. Terasele astfel optimizate pot fi folosite si in anotimpul rece in siguranta. Spatiul creat este unul tampon, si face trecerea de la interior la exterior mai prietenoasa. Deoarece peretii cortina sunt detasabili, pot fi utilizati doar la nevoie. 

Panouri din sticla slidding pentru compartimentarea unor zone cu deficit de spatiu

Sistemele slidding sunt potrivite pentru zonele cu deficit de spatiu, sunt ergonomice si usor de folosit. Nu modifica estetica incaperii si nu incarca datorita structurii minimaliste pe care o au. Sistemele de culisare, pentru aceste sisteme, sunt inteligent create astfel ca niciun centimetru din incapere nu este irosit. Astfel de sisteme sunt ideale pentru delimitarea spatiilor interioare, pe care le valorifica la potential maxim.

Sisteme pentru compartimentarea spatiilor comerciale si de birou

Sistemele destinate compartimentarii spatiilor comerciale si spatiilor de birou au structura mai complexa, insa rezultatele finale sunt deosebite: zone bine delimitate cu aspect estetic exceptional. 

Panourile din sticla de acest tip sunt prevazute cu sine orizontale ce permit un montaj durabil. O particularitate apreciata la aceste sisteme este lipsa pragurilor, trecerea dintr-o zona in alta fiind mai confortabila si mai sigura. Cele mai noi tehnologii permit realizarea unor compartimentari inedite cu aspect estetic exceptional, datorita sistemelor fara rame. 

Sisteme de culisare verticala pentru sporirea confortului in balcoane si terase

Sistemele verticale de culisare, cunoscute si sub numele de pereti mobili anti ploaie si antivant sunt mai potriviti pentru terase, restaurante si balcoane. Aceste elemente modulare sunt retractabile si pot fi activate doar in situatii de necesitate. 

Sunt versatile si imbunatatesc confortul personal, fie ca sunt integrate intr-o terasa, restaurant sau in cadrul unui balcon rezidential. Ofera protectie ridicata fara a influenta structura de rezistenta a incaperii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here