Potrivit unui document, preşedintele Sindicatului Poliţiştilor Locali Cluj-Napoca, Gheorghe Turc, cere conducerii Şcolii de Poliţie din Cluj date despre comisarul Marius Bărbulescu, la rândul lui, lider al sindicatului polițiștilor Mihai Viteazu, angajat la Școala de Poliție Septimiu Mureșan Cluj Napoca.

Polițiștii locali clujeni sunt deranjați de faptul că Bărbulescu s-a referit la polițiștii locali ca fiind, mai curând, paznici și păzitori de panseluțe.

“Nu doar noi, polițiștii români, ci și întreaga societate românească “urlăm din toți rărunchii”, de ani de zile, că nu este normal ceea ce se întâmplă! Nu poți să-i spui, așa, peste noapte, unui paznic de cimitire și panseluțe, care n-are nicio treabă cu munca de poliție că a devenit… POLITIST! Și nu orice polițist, ci unu’ pur-sânge, BRAV, care face cât 2 polițiști români din M.A.I…cel puțin din punct de vedere al salariului încasat! Bine c-ați realizat și dumneavoastră, domnule ministrul VELA! E un mare pas înainte și gândim că nu este încă totul pierdut”, arăta Marius Bărbulescu.

Comisarul școlii de poliție clujene a declarat că nu se simte amenințat de o eventuală acțiune în justiție a polițiștilor locali clujeni.

”S-a speculat afirmația mea pe care o susțin în continuare. Nu poți să le spui unor paznici că au devenit polițiști doar pentru că au urmat un cors la școala de poliție! Nu am nimic personal cu niciun polițist local, ci cu sistemul. Dacă intri în curtea școlii de poliție, nu devii automat polițist! Mă deranjează că se investesc sume importante de bani în impostură!”, a mai declarat comisarul Marius Bărbulescu pentru Gazeta de Cluj.

1 COMENTARIU

  1. Saracii de ei….s-au „tupalat”. Localii sunt o gaura in bugetul local. Acel politist are dreptate ca niste ” cetateni” au devenit politisti peate noapte….cu masinute electrice si trupa de interventie…plus daca te certi cu el poti fi acuzat de ultraj…
    La randul lor politistii…. un nivel mai sus..doar unul, cinduc „mafia” si cintroleaza mini interlopii si traficul de droguri din oras ca sa faca si ei niste banuti:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here