sursă: mediafax.ro

Consiliul Studenților din Universitatea „Babeș-Bolyai” a luat decizia sistării cartelelor de acces în parcare, în urma dezbaterilor pe această temă. Așadar, începând cu data de 15.04.2022, accesul pe baza cartelelor va fi sistat în totalitate.

Începând cu aceeași dată, accesul mașinilor în campus va fi posibil exclusiv pe baza înregistrării în prealabil a numărului de înmatriculare a mașinii în sistemul tehnic, intrarea fiind înregistrată video.

Conform CSUBB, se recomandă obținerea unui loc de parcare în Hașdeu pentru evitarea ambuteiajelor, accesul studenților cu mașinile în campus fiind disponibilă doar pentru cei care au fost înregistrați de la începutul anului universitar 2021-2022.

Pentru a obține un loc în parcarea Hașdeu este necesară completarea unui formular, plus următoarele documente: cartea de identitate,
contractul de închiriere aferent cazării în căminele din campusul Hașdeu, carnet de student/ adeverință de angajat UBB și certificatul de înmatriculare (talonul) necesar dovedirii valabilității inspecției tehnice periodice și a calității de proprietar sau utilizator al solicitantului.

sursă: Monitorul de Cluj

citește și: În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here