Consiliul Judeţean Cluj, împreună cu Consiliile Locale Dej, Cojocna şi Beclean au finalizat lucrările de reabilitare şi extindere a Parcului Balnear Dej. Proiectul face parte din dezvoltarea potenţialului balnear al lacurilor sărate din Regiunea de Nord-Vest. “Finalizarea reabilitării şi extinderii parcului balnear turistic Ocna Dej reprezintă o etapă din proiectul general care vizează reabilitarea potenţialului balnear al Clujului. Judeţul nostru trebuie să devină o destinaţie turistică atractivă. Ori, unul dintre argumentele cele mai puternice se regăseşte în valoarea deosebită a lacurilor sărate. Ele pot fi exploatate atât din punct de vedere al curelor de sănătate, cât şi din punctul de vedere al ofertelor generale de vacanţă”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. Suma alocată de Consiliul Judeţean Cluj pentru acest proiect a fost de aproximativ 250 mii de euro. Festivitatea de deschidere oficială a Parcului Balnear Dej va avea loc mâine la ora 15.00.

Silvia Boncuţiu

2 COMENTARII

  1. Priarul se plige ca nu poate sa faca nimic ca nu are bani,dar plateste cu nonsalanta peste 20.000de euro lui BANICA sa ne cinte VETAAA…sau Irinei L.,de fapt pt asi promova viitoarea nora,cintareata incepatoare si ea.Vedeti cum a ajuns la a treia mina,la firma PNG lucrarea introducere retea apa pe str. Cringului-Di.Sf.Petru,care nu are nimic in comun executia de lucrari.Oare de ce nu s-a reziliat contractul? Lucrarile au fost executate FF prost,iar platile bune.Nu s-au executat decit ff partial lucrarile din documentatie,dar plata OK.Unde au disparut dalele de trotuar sau piara cubica din valorosul granit ? POATE DESCOPERITI DUMNEAVOASTRA ?

  2. Intrebi de ce accepta sa execute iucrarile o firma care nu are nimic in comun cu asemenea activitati sica nu-i controleaza nimeni de la primarie? Probabil ofi fost „DRAGUT” cu primarul,iar pasul urmator este sa-l sprijine pe PNG-ist sa ajunga viceprimar cu diploma de BAC. obtinuta la Sighet pentru ca este cea mai apropiata „FABRICA de D……”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here