golden soccer ball isolated on white background

Dacă în anul 2020 Balonul de Aur s-a lăsat așteptat, fără a mai veni, din cauza pandemiei, anul acesta ai din nou ocazia să pariezi și să afli care este cel mai apreciat și mai bun fotbalist al sezonului. Decernarea premiului este programată pentru data de 29 noiembrie 2021. Chiar dacă în ceea ce privește lista nominalizaților, nu vor mai exista surprize, în ceea ce privește vârful clasamentului este încă suspans. Dacă vrei să îți încerci și tu norocul, pariază pe fotbal.

Evenimentul este unul de maximă importanță pentru toți cei care urmăresc cu interes meciurile din ligile naționale și ale cupelor europene. Și cum un parior pasionat nu poate rata un astfel de moment, încă mai este timp pentru o ultimă evaluare și plasarea unui bilet pe jucătorul preferat.

Care sunt favoriții Balonului de Aur 2021?

De la întocmirea listei și până în prezent clasamentul favoriților a fost într-o continuă dinamică. Evoluția jucătorilor pe parcursul sezonului și ultimele rezultate, au produs schimbări importante, care se văd și în tabelele cu cotele pentru câștigătorul Balonului de Aur.

Pentru a vă reîmprospăta memoria, vă reamintim că anul acesta printre nominalizați avem pe: Robert Lewandowski de la Bayern Munchen, Lionel Messi din această vară la PSG, după 17 ani la Barcelona, Mohamed Salah de la Liverpool, Jorginho de la Chelsea, Kylian Mbappe, tot de la PSG, N’Golo Kante tot de la Chelsea, Kevin De Bruyne de la Manchester City, Erling Haaland de la Borussia Dortmund, Ruben Dias tot de la Manchester City, Romelu Lukaku de la Inter Milano, Karim Benzema de la Real Madrid și Cristiano Ronaldo, are a plecat în vară de la Juventus la Manchester United.

Competiția este una foarte animată, existând încă multe speculații și chiar scurgeri de informații, care au fost publicate și pe rețelele de socializare. Chiar și așa, este greu de anticipat și de pariat pe câștigător.

Unde poți paria pe câștigătorul Balonul de Aur 2021?

În cazul în care nu ai aflat și vrei să te convingi, te informăm că cea mai simplă metodă pentru a paria la pariuri sportive pe fotbal sunt platformele online. Ele pot fi accesate de pe orice tip de dispozitiv, oriunde te-ai afla și ai conexiune la internet.

Site-urile de acest tip vin cu multe avantaje pentru utilizatori, printre care cele mai importante sunt: acces nelimitat la toate datele de pe site, posibilități avansate de setare a criteriilor de selecție, bonusuri consistente de deschidere cont și joc, opțiuni speciale de pariere, precum cash-out și betting exchange, un payout mai mare.

Așadar, dacă vrei să pariezi pe cel mai bun fotbalist de anul acesta sau pe orice alt meci din ligile naționale, competițiile europene sau campionatele mondiale, informează-te despre beneficiile oferite și testează varianta de pariuri online.

Pentru siguranța ta trebuie să joci responsabil, doar bani destinați acestui tip de distracție. Alege platforme licențiate și cunoscute, cu datele de legitimare clare și ușor de verificat. Deschide un cont doar dacă ai peste 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here